Царевични пръчици и чипс

Царевични пръчици и чипс

Чипсът «Московский картофель» - това е:

• Високо качество. За да се достигне изключително високо качество на чипса «Московский картофель», в производството са внедрени най-новите научни разработки и технологични достижения, използват се качествени суровини, инсталирани са най-строгите системи за контрол с цел проверка на вкуса и качеството на всяка партида от изработената продукция преди натоварването и изпращането ѝ в продажба.
• 100% натурални картофи. За производството на чипса «Московский картофель» се използват истински картофи от специален сорт за чипс. Доставката на картофите се осъществява от надеждни доставчици от Московска, Астраханска и Брянска област.
• Вкусът е на първо място. Сътрудничеството с големи международни компании – лидери на в областта на производството на ароматни и вкусови добавки, позволява на производителите на чипса «Московский картофель» да използват техния богат опит.
• При разработването на всеки вкус чипс «Московский картофель», техните производители обстойно изучават потребителските предпочитания, а също така – новите трендове на пазара на чипсовете не само в Русия, но и в чужбина.
• Голям асортимент от вкусове. Най-необичайните от тях са: «с вкус на раци», «с вкус на кралски краб», «с вкус на пица», «с вкус на суши «Филаделфия», и разбира се – пилешки, кашкавален, сметанов, горчичен и други вкусове.
Царевични пръчици «Рузик» са готови да ви предложат дори торта с тяхно участие.

Ето и рецептата.

Пръчици средна опаковка (всеки вид ще пасне)
Краве масло 100г.
Половин консерва кондензирано мляко.

Смесете маслото с кондензираното мляко, разбъркайте добре. В този крем потопете пръчиците (на порции) и ги изсипете на купчинка върху чиния. Постарайте се да разпределите всичкия крем по пръчиците равномерно. Сложете тортата в хладилника за 2-3 часа (задължително, при готовност на тортата, пръчиците трябва добре да се напоят и да не хрупкат). Като цяло, бързо и вкусно. Това не е торта за гости, но с нея можете да поглезите домашните.